Personal shopper

Heb je in je drukke leven geen tijd,  maar vooral geen zin in ellenlange shopsessies zonder resultaat? Of nog erger: miskopen. Wil jij een professioneel kledingadvies, omdat je moeite hebt met het maken van de juiste combinaties? Wil jij op een laagdrempelige en gezellige manier geadviseerd worden?

Ik ga mét jou of vóór jou shoppen. Ik leer je goede keuzes te maken met betrekking tot kledingstijl en ik geef advies over de kleuren die bij jou passsen. En doordat ik je laat zien hoe je verantwoord kunt combineren en je goed naar jezelf leert kijken, kun je ook in de toekomst zelf de juiste kleding bij jouw figuur, haarkleur en teint kiezen. Je ziet dan immers welke kleding jouw sterke punten benadrukt en welke je minder sterke punten camoufleren.

Al van jongs af aan ben ik vol passie bezig met mode en theaterkleding. Tijdens mijn studies op de Modeacademie en Theateropleiding (decor- en kostuumontwerp) heb ik mij hierin verder verdiept en ontwikkeld. Inzicht in patronen, stoffen, theater en  mode, het menselijk lichaam en creativiteit waren dan ook een vereisten om te slagen in deze wereld.

Veel kleding en kostuums die bij The Wishing Well in de rekken hangen heb ik op maat gemaakt voor verschillende mode- en theateropdrachten. Hierdoor kreeg ik een steeds beter inzicht, kennis en inschattingsvermogen. Ik houd altijd rekening met de eisen van de klant maar ook met de persoon die het gemaakte kledingstuk aan moet.

Ik werk inmiddels al zo’n 9 jaar lang gemiddeld 12 uur in de week als style advisor bij Vanilia in Den Bosch. Ik merk dat ik daar heel veel profeit heb van mijn kennis en inzichten. Ik vind het fijn om mensen te helpen het mooiste uit hun persoonlijkheid te halen. Kundigheid, mensenkennis, persoonlijke aandacht en interesse zorgen ervoor dat klanten tevreden zijn en blijven. Ik heb inmiddels menig relatie opgebouwd met klanten die steeds meer vertrouwen hebben in mijn expertise en zich fijner en mooier voelen in de kleding die ik ze adviseer.

Jouw stijl vinden, is mijn uitdaging… Ik vertaal jouw persoonlijkheid naar je kleding, zodat je na afloop van een sessie met recht kunt zeggen: ‘Hallo, dit ben ik!’