Workshops

Naast mijn werk als kostuumontwerpster, ben ik werkzaam als styling advisor en werk ik als verkoopster bij kledingconcern Vanilia. Mijn passie voor het ontwerpen, maken en stylen van kleding, maar ook het adviseren in kledingkeuzes, wil ik heel graag delen met anderen. Daarom geef ik binnen The Wishing Well verschillende workshops op dit gebied.

Ik stimuleer mensen graag die nader kennis willen maken met het vak. Denk bijvoorbeeld aan een workshop patroontekenen of het leren naaien op de naaimachine. Maar heeft u speciale interesse in een specifiek thema binnen mijn vakgebied, dan help ik u ook daarin graag verder. We kunnen samen bekijken wat daarin de mogelijkheden zijn.

Enkele voorbeelden van door mij gegeven workshops zijn:

  • Workshop kleding maken
    Inclusief styling/mode-advies specifiek voor u, zodat u de perfecte kleding voor uzelf kunt maken)
  • Naaiworkshop carnavalskleding maken
  • Workshop modische kleding maken
  • Workshop ( vintage)kleding pimpen/vermaken
  • Workshop kostuums maken voor een historisch of fantasy evenement
  • Workshop pretexen

Kennismaken met de verschillende disciplines kan in een middag, maar ook via een langer traject. Voor bedrijven en voor particulieren, en in groepsverband of individueel. Net wat u het beste uitkomt.

Ook wat betreft de locatie bestaan tal van mogelijkheden. Ik kom bij bedrijven aan huis, geef workshops op scholen, buurthuizen en bij mensen thuis of ik ontvang de cursisten in mijn atelier in Den Bosch. Neem voor meer informatie dus gewoon even contact met ons op.