The Wishing Card/ volwassenen

Bent u inmiddels wel een beetje uitgekeken op het eindeloos schrijven van de traditionele kaarten voor verjaardagen, huwelijken, zilveren bruiloften of eindexamens? Of wilt u een orginele uitnodiging sturen, maar vindt u een eenvoudig mailtje of een gewone kaart te weinig onderhoudend? Zoekt u voor de naaste familie of goede vrienden en vriendinnen een meer persoonlijke, originele gelukswens of cadeau? Dan is The Wishing Card wellicht een goed idee voor u.

Hul u in de prachtigste kostuums van The Wishing Well en poseer met uw gezin, uw kleinkinderen, vrienden en vriendinnen of collega’s in een door uzelf samengesteld decor. Door de toevoeging van een thematekst of een persoonlijke boodschap aan het geheel, doet u dit jaar gegarandeerd een unieke, creatieve, maar bovenal persoonlijke kaart op de post.

De gemaakte foto ontvangt u per e-mail of kunt u online downloaden. U betaalt dus slechts één keer en kunt de wens of foto vervolgens oneindig digitaal afdrukken en versturen. U beleeft zo een betoverende middag en heeft een bericht waarover ongetwijfeld nog lang nagepraat zal worden.

The Wishing Well komt in overleg naar u toe en zet op  feesten, beurzen en verschillende evenementen in het land The Wishing Card op een  sfeervolle wijze op de kaart. Voor de kerstdagen is ook The Wishing Christmas Card een geslaagde optie.

Voor een impressie van The Wishing Card klik hier!