Bedrijfsuitjes

Heeft u ooit wel eens gedacht aan een kledingverhuurbedrijf als de locatie voor uw bedrijfsuitje? The Wishing Well is gevestigd in ‘de Melkfabriek’: een groot oud pand nabij het station van Den Bosch. Deze inspirerende locatie is ideaal als basis voor bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit. 

The Wishing Well heeft een enorme ruimte vol met prachtige kostuums, accessoires en stoffen. Deze dienen als uitgangspunt en decor voor verschillendde creatieve bedrijfsuitjes.

Een High Tea in stijl als bedrijfsuitje:
Hul je in de prachtige prinsen- en prinsessenkostuums en de bijpassende accesoires van The Wishing Well. Laat je make-uppen en je haar kappen in de juiste sfeer om op je voordeligst voor de dag te komen. Daarna ga je natuurlijk op de foto om het resultaat vast te leggen. En tot slot schuif je aan voor een High Tea om de dag compleet te maken.

De unieke foto’s worden door The Wishing Well verzorgd en zijn naderhand te downloaden, zodat u later nog eens op deze dag terug kunt kijken of het aan het thuisfront kunt laten zien.

Voor een impressie van een High Tea-bedrijfsuitje klik hier.   

The Wishing Card als bedrijfsuitje:
Neem deel aan een gezellige laagdrempelige fotoshoot, waarbij een decor en attributen, prachtige kleding en accessoires in het gewenste thema niet ontbreken. Iedere werknemer gaat individueel op de foto, of er wordt per afdeling of team geposeerd. Een foto van het bedrijf als geheel is natuurlijk ook mogelijk

De foto kan worden voorzien van een pakkende tekst, die bij wijze van teambuilding door uw medewerkers zelf verzonnen wordt. Het decor van de shoot wordt gestyled naar eigen wens, zodat een unieke foto of wenskaart ontstaat. 

De foto’s worden naderhand per e-mail aan u aangeleverd en kunnen via bijvoorbeeld de mail of social media eindeloos verstuurd worden. U kunt ze natuurlijk ook als blijvende herinnering ophangen in uw bedrijfsruimte.   

Voor een impressie van The Wishing Card-bedrijfsuitje klik hier.                                                                           

The Wishing Christmas Card als bedrijfsuitje:
Wilt  u de klanten van uw bedrijf op unieke wijze de beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen? Dan is de Wishing Christmas Card bij uitstek dé manier.

Het principe is gelijk aan die van The Wishing Card (zie hierboven), maar draait geheel om het kerstthema. Naast een originele kerst- en nieuwjaarsgroet voor uw netwerk, levert het ook een gezellige en onvergetelijke dag met uw personeel op.

Voor een impressie van een The Wishing (Christmas)Card-bedrijfsuitje klik hier.

Dit Is Ons Bedrijf als bedrijfsuitje:
Waar staat uw bedrijf voor? Wat wilt u als onderneming uitstralen? Hoe wilt u dat mensen uw bedrijf zien? Klopt dat streven met het beeld dat anderen daadwerkelijk van uw onderneming hebben? In de workshop ‘Dit Is Ons Bedrijf’ gaan we op een speelse manier op onderzoek uit om ervoor te zorgen dat de boodschap die u als bedrijf zijnde uit wil stralen klopt met de realiteit. Daarnaast is het een manier om de neuzen van al uw werknemers dezelfde kant op te krijgen.

We maken een vertaalslag in woord en beeld. Door middel van kostuums, decor, rekwisieten, tekst en teamwork, worden uw onderneming, de bedrijfsfilosofie en de onderlinge teamverbanden visueel gemaakt. Dit alles leggen we vast tijdens een door The Wishing Well verzorgde fotoshoot. De foto’s zijn naderhand te downloaden, zodat ze een mooi plekje kunnen krijgen binnen uw bedrijf.

Voor een impressie van Dit Is Ons Bedrijf-bedrijfsuitje klik hier.

 * Voor hele grote groepen kan uiteraard ook voor een andere inspirerende locatie worden gezorgd. Bijvoorbeeld wanneer de reistijd naar The Wishing Well in Den Bosch een probleem vormt. Neem in dat geval gewoon even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

* Wij kunnen natuurlijk ook altijd zorgen voor catering tijdens een van de bedrijfsuitjes. Dit om de dag nog completer te maken. Informeer naar de opties.