Kopen en/of Huren

Een of meerdere kostuums kopen of huren, kant en klaar meenemen of zelf laten ontwerpen: bij The Wishing Well behoort het tot de mogelijkheden. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn hiervoor verschillende opties. Deze gelden voor afname van één kostuum, maar kunnen ook bij een veelvoud aan kledingstukken worden besproken.

Huren:
Als u een kostuum/kostuums voor kortere tijd nodig heeft, kan huren erg interessant zijn. Want voor een aantrekkelijk bedrag kruipt u tot in de puntjes verzorgd in de huid van een (fantasie)karakter. De huurperiode kan variëren van een dag tot een langere tijdspanne.

Huren op basis van kostuumidee:
Het kan ook zijn dat u zelf een origineel kostuumidee heeft, bijvoorbeeld om u met uw vriendengroep uit te dossen voor een dagje carnaval of tijdens een themafeest. In dat geval kunt u voor een kleine meerprijs de opdracht geven tot het ontwerpen en maken van de te huren kledij. U betaalt dan de verhuurprijs plus een tegemoetkoming voor ontwerp en uitvoering. Wij kunnen u die extra service bieden, omdat het kostuum daarna in het reguliere verhuursysteem terecht komt.

Kopen:
Natuurlijk kunt u ook uw wensen kenbaar maken voor een kostuum of een aantal kostuums dat u van ons koopt.  Het product zal dan zowel visueel als in decoratief en financieel opzicht optimaal op de wensen van u als opdrachtgever aansluiten. En omdat u eigenaar van het kostuum wordt, heeft u het altijd tot uw beschikking.

Grote opdrachten:
Voor de grotere opdrachten heeft de Wishing Well een uitgebreid netwerk van mensen op wie ze een beroep kan doen. Hierbij valt te denken aan het ontwerpen en vervaardigen van kleding voor grote theaterproducties of evenementen, maar bijvoorbeeld ook het creëren en stylen van decors.  Door jarenlange samenwerkingen met verschillende partners, kan de juiste specialisten met de meest relevante vakkennis ingeschakeld worden. En is het daarnaast mogelijk om grote hoeveelheden kostuums in een relatief korte tijd te vervaardigen