The Wishing Card/ kinderen

Bent u inmiddels wel een beetje uitgekeken op het eindeloos versturen van traditionele kaarten, voor een verjaardagsfeestje of eindexamen van u dochter of zoon of wilt u een orginele uitnodiging sturen  voor hem of haar maar vindt je een eenvoudig mailtje of een gewone kaart te weinig onderhoudend?  Zoek je voor de naaste familie of goede vrienden en vriendinnen een meer persoonlijke, originele gelukswens of kado? Dan is The Wishing Card wellicht een goed idee voor u.

Hul uw dochter of zoon dan in de prachtigste kostuums van The Wishing Well en laat ze  poseren met uw gezin, uw andere kleinkinderen, vrienden en vriendinnen of klasgenootjes in een door hunzelf samengesteld decor.  Door de toevoeging van een thematekst en een persoonlijke boodschap aan het geheel doet zij/hij  dit jaar gegarandeerd een unieke, creatieve, maar bovenal persoonlijke kaart op de post.  

De gemaakte foto ontvangt u per e-mail of kunt u online downloaden. U betaalt dus slechts één keer en kunt de wens of foto vervolgens oneindig digitaal versturen of afdrukken.

The Wishing Well komt in overleg naar u toe en zet op uw  feesten, beurzen en verschillende evenementen in het land The Wishing Card op een  sfeervolle wijze neer. Dit concept is er  voor kinderen en/of volwassenen. Ook is The Wishing Christmas Card voor de kerstdagen een veel gekozen optie.

Met The Wishing Card beleven kinderen een betoverende middag en zal ongetwijfeld nog lang over het verstuurde bericht nagepraat worden.

Voor een impressie van The Wishing Card Kinderen klik hier!